YAŞAM
YAŞAM HaberleriBilecik Valisi Aygöl traktörün başına geçti!
Bilecik Valisi Aygöl traktörün başına geçti!
Bilecik’te tarımsal üretimi artırmak ve çiftçileri desteklemek amacıyla önemli bir adım atıldı. Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi (TAKEP) kapsamında, Gölpazarı ilçesinde yağlık ayçiçeği tohumu dağıtım töreni düzenlendi.
Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Programa Vali Şefik Aygöl de katılarak çiftçilere destek verdi. Törende üreticilere yağlık ayçiçeği tohumları dağıtılırken, Vali Aygöl de ayçiçeği ekimi yaparak tarıma verdiği önemi bir kez daha gösterdi.
Bilecik’in tarım potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için yürütülen çalışmalar kapsamında 100.000 dekar alanda ayçiçeği ekimi gerçekleştirilecek. Tarımsal üretimi artırmak ve çiftçileri desteklemek adına yapılan bu projeyle, bölge ekonomisine ve gıda sektörüne önemli katkılar sağlanması hedefleniyor.
Bilecik, verimli toprakları ve çiftçilerin emeğiyle Türkiye’nin önemli tarım merkezlerinden biri olma yolunda ilerlemeye devam ediyor.
-
Bursa’da Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli işaret dili öğrendi -
GA-ASI, MQ-9B uçuşları için yer kontrol istasyonunu uyarlıyor -
Bursa İnegöl’e sağlık ve eğitim alanında iki yeni yatırım... Bağış protokolleri imzalandı -
Bursa POMEM’de 475 yeni polis adayı mezun oldu -
Balıkesir’de Manyas-Susurluk yol çalışması başladı -
CHP Balıkesir eski milletvekili Orhan Sür'e TBMM'de son görev... Mutlak butlan sonrası ilk kez karşılaştılar -
Başkan Özarslan: Kararımın merkezinde Keçiören, Ankara ve aziz milletim var -
Ordu'da Millet Düzü’nde ilk asfalt serildi

